post

БЪЛГАРСКАТА ФОТОСЕСИЯ

По пътя между Ню Йорк и Пекин Григор Димитров спря за кратка визита у дома. Два дни – да си почине на родна земя, да се види с близките си. Какво по-хубаво от това – да намериш малко време да прегърнеш братовчедите, да хапнеш прясно сварена царевица.
Но май покрай Григор и всички, които би трябвало да отговарят за неговото добро име и представяне пред света и у нас, си взеха почивка. И повериха организирането и отразяването на неговата така наречена „почивка“ на аматьори. Защото всички добре знаем, че публични личности със славата на Григор не могат да почиват незабелязани. Защото, ако Григор Димитров беше посетил родния край инкогнито, можеше да прави каквото си поиска. Но тази „почивка“ беше друга.
Тя бе поредица от срещи и изяви, и една доста мащабна фотосесия. И точно снимките дават определяща представа за случилото се. Те носят послания и създават имидж, особено, когато са направени целенасочено, а не са дело на папараци. И, ако единици присъстват на срещите и изявите, то милиони си правят изводи и си създават отношение единствено от снимките.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *