ФИЛМ ЗА МАГИЯТА НА МАЛКАТА ЖЪЛТА ТОПКА КАДРИ ОТ СЕЗОН 2017

Кадър #7 – NEXT GEN и правилата, които ще променят играта.
Младите тенисисти /до 21 години/ получиха своя Заключителен мастърс за първи път тази година. Турнирът в Милано беше спечелен от Хьон Чунг от Южна Корея.
Всичко беше ново в този турнир. Екпериментално бяха въведени нови правила, които, ако бъдат приети, ще променят доста от представите ни за тениса. Техниката навлиза масово във всеки един момент от играта, сетовете са по-къси, публиката ще се държи по-свободно… Едно по едно, въвеждането им започва още от АО, 2018г.
Кадър #8 – Дамите. Изненади и непостоянство …
Слоун Стивънс спечели US Open и влезе в тенис-историята.
Анжелик Кербер отстъпи до 21-а позиция в WTA.
Щастлива бе годината за Симона Халеп, която ще зимува на върха.
А Возняцки – какъв сезон само! Шест изгубени финала, две титли – Токио и Сингапур, №3 в ранглистата и …годеж.
Кадър #8 – Рафаел Надал
Този сезон Надал участва в 18 турнира, изигра 78 мача, от които победи в 67, спечели 6 титли, и заслужено е на първата позиция в ATP класацията. Очевидно му дойде в повече – контузия спря финалния му устрем. Отдаваме заслуженото на невероятния хъс за победа, на силата, с която изпълва корта, на борбата за всяка точка, за всеки гейм и мач. Надал внушава упоритост и мотивация, той не познава поражението като изход. Какво ще ни покаже Надал през новия сезон!? Къде е пределът на физическите възможности и психологическата издръжливост?
Кадър #9 – Звездни бебета и сватбени камбани.
Годината беше истински „бейби бум“ – само в рамките на 24 часа в първите дни на септември се родиха две малки госпожици – дъщеричките на Джокович и Серина. Дамската компания беше попълнена от момиченцето на Мъри, а Флавия дари Фонини със син. Азаренка имаше своите проблеми с родителските права на сина си и пропусна US Open. Децата са радост и изпълват живота и на звездите – да са им живи и здрави и скоро да ги подкрепят на корта.
А колко сватби!? Янко Типсаревич вдигна тежка балканска сватба с повече от 300 гости. Серина и Алексис Оханян успяха да впечатлят. Пабло Андухар и Радванска също казаха „Да“ на своите избраници. А Джон Иснър започна зимната си почивка с … подпис пред свидетели, като узакони връзката си със своята любима Мадисън.

(Visited 4 times, 1 visits today)
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  Subscribe  
Notify of