post

Класа

 

След като показа на съперниците си и на света каква воля за победа притежава, Григор Димитров вече трябваше да покаже още от онова, което го нарежда като № 3 в света.
КЛАСА!

Slice by Grigor Dimitrov

Slice by Grigor Dimitrov

Днес Григор победи с класа.
Класа – в поведението си на корта. Уверен, сдържан, със самочувствието на голям тенисист.
Класа – във воденето на мача. Тайбрекът е изпитание на нервите, на характера, на уменията – винаги побеждава по-добрият, този който владее себе си, играта си и има надмощие в качествата.
Класа – дори и когато настъпи спад в собствената игра, да не се поддадеш на негативното му влияние. Да не допуснеш съперника да си повярва, че може да те победи. Да го държиш в напрежение, далеч от линията на твоята увереност.
Класа – на спортно-техническите качества. Днес видяхме невероятни отигравания на Григор, убийствени печеливши удари. Свеж и в кондиция от началото до края на срещата. Само силен сервис не стига за серия от победи. Доказа го класата на техническото разнообразие на ударите, на идеите при промяна на ритъма и взимането на решения.
Класа – това е тенисът на бъдещето. Стилът „Григор Димитров“ тържествува и ще тържествува.. Истинският тенис е пред триумф. Красотата на играта ще победи „бързите точки“. Финес, елегантност, техника, многообразие на ударите, бързина, атлетичност и красота – това е бъдещето на класния тенис.
Григор Димитров е неговият най-ярък представител.

Вижте още:  US Open 2018

Stela Petrova

Grigor Dimitrov

Grigor Dimitrov un action at AO Vs Nick Kyrgios

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *