post

Катерина Димитрова очаква шоколадови изненади по Коледа

Коледa e! Време за почивка със семейството, за равносметка, мечти и планове за бъдещето.

Срещаме ви с успехите и мечтите на Катерина Димитрова.

Кати е на 14 години и е родена под знака на Козирога. Несломими и упорити с девиз „Аз мога!“ – така казват за родените през студената зима. И Кати вече го доказва. Тази година тя реализира два златни дубъла /сингъл и двойки/ до 14 г. в Германия – в Реннинген и Регенсбург. Достигна осминафинал на неофициалното световно първенство по тенис за юноши и девойки “Ориндж Боул”. Завоюва сребърен медал на двойки на силния турнир за юноши и девойки „Еди Хер” в САЩ. Вицешампионка е на Мастърса на Тенис Европа в Реджо Калабрия (Италия). И заслужено, за втори път, е част от отбора на ITF.
Кати тренира под ръководството на треньора Петър Рангелов в ТК „Пловдив-1981“, гр. Пловдив.
Като всяко дете и тя обича да ходи на кино с приятели и да си похапава сладолед.
Какво ли не се намира в един спортен сак? В този на Кати може да намерите ракети, бутилка с вода, кърпа, дрехи, маратонки, накитници, сигурно и ластици за тренировка и за коса, разбира се. Мечтите ѝ обяснимо са свързазани с големия професионален тенис. Нейна любимка е Наоми Осака. Когато не мисли за тенис /което сигурно не се случва често/, тя обича да гледа лека атлетика и волейбол.
Ако попадне в джунглата, Кати иска да е тигър – силна, грациозна и да побеждава. Битката, която ѝ предстои в живота, много прилича на джунгла. Ние сме сигурни, че като това прекрасно животно, тя ще върви напред, смело и уверено.
Какво е писала в писмото си до Дядо Коледа не знаем, но тя скромно очаква от него да ѝ донесе… шоколад. За себе си, семейството и приятелите Кати си пожелава здраве и много успехи през 2019-а година.


И ние, Кати, ти пожелаваме – бъди здрава, силна и много успешна през новата година.
Весела Коледа!

Тенис Анализи

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *