post

Григор Димитров и BNP Paribas Open 2019 (допълнение)

Искрено съжалявам за здравословния проблем на Григор Димитров. Със сигурност това решение не е било лесно за него. Ще липсва на всички, които очакват изявите му на корта. Григор Димитров е име, което знае всеки българин и милиони по света. И това име заслужава отношение, което отговаря на постиженията му. Както и всяка дума, казана за него и от него.
За мен проблемът е в начина, по който в България беше огласено оттеглянето му от турнира в Индиан Уелс. Преди официално това да е оповестено на сайта на турнира, в един български сайт се появява кратка информация, потвърдена от мениджърът му. Контузията не е нова и подобна информация часове преди първия му мач, озадачи всички ни и предизвика много въпроси.
Георги Стоименов избира да даде тази важна новина на сайт, който му бил „близък“. Познайте защо! За мен тази „новина“ заслужаваше официално прессъбщение, което в щаба на Григор много добре знаят как се прави. Тогава всеки българин, интересуващ се от изявите на Григор, щеше да получи точна и достоверна информация.
Нищо повече. Малко уважение и спазване на ред, който не е лично мотивиран, а световно признат.
Бързо възстановяване, Григор!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *