post

THE BOODLES 2019

THE BOODLES
25th June – 29th June 2019

Британското лято е кратко, но много ценно. Сезонът на тревния тенис е в разцвета си! Stoke Park посреща своите звезди за Boodles XVIII.
Сред тях ще видим NextGen играчи, които са направили чудесни неща през последните 12 месеца. Те са водени от Новак Джокович. Тук са Стефанос Циципас, Денис Шаповалов, Карен Хачанов, Фабио Фонини и още някои други отлични играчи, които ще направят своята фина настройка на играта си за Уимбълдън. Традиционно участие ще вземе и Григор Димитров


Елегантен, спокоен и безупречно поддържан, Stoke Park осигуряват перфектното място за забавление на приятели, колеги и бизнес партньори. Уникалният интимен и спокоен кънтри клуб, хотел и спа център, разположен на 300 акра от изискан парк, създава атмосфера, която се харесва както от зрителите, така и от играчите.
Съоръженията са ненадминати /така ги определят домакините/ – тревните игрища са като тези на Уимбълдън, хотелът е пет звезден, разполага с голф игрище, спа център и прекрасен ресторант. И всичко това само на 35 минути от центъра на Лондон.

Вижте още:  Добротата печели


Всяка година тук тенисистите предлагат отлично шоу и много качестевен тенис.
И ние ще бъдем там и ще следим изявите в това аристократчно и бляскаво тенис-представление.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *