post

Григор след Ролан Гарос 2019

Сега идват още по-важни дни…“

Григор Димитров загуби 3:0 сета от Стан Вавринка. Срещата беше двудневно представление на много красив тенис. И двамата са тенисисти със стил, който е любим на зрителите. И двамата са ни много близки – на нас, българите. Григор си е нашето момче. Стан, вече редовен участник на турнира в София, когото харесваме и обичаме. И двамата са в период на рестарт на най-добрата си форма – Стан с няколко крачки напред. Резултатът не е изненада, въпреки наистина добрите шансове на Григор. Знаем добре кой е Вавринка.
За мен новините започват след мача. Мануела Малеева беше в Париж, подкрепяйки Григор. Сигурно го е правила не един път, но сега открито афишира това. Григор Димитров говори на български, пред български медии. Не го прави често, а още повече след такъв мач. Григор каза, че е добре физически… и психически, с което ясно показа, че следи мнението на българските си привърженици. Сигурно винаги го е правил, но сега го демонстрира публично. Григор каза, че последните месеци са били много красиви за него.И този път ни го каза, без да ни го показва ежедневно. Промяната в Григор Димитров е голяма и очевидна.
Новото в играта е логично да се дължи Щепанек. На какво се дължи промяната в поведението Григор – това ще е последният елемент от пъзела, който вече нареден, може да оформи една нова картина за Григор Димитров, която да го изведе към още по-големи успехи.
Нов PR или … нещо друго.
„Да се хванем за зелено“– изразява трепета на българина най-после да свърши суровата зима и да доживее пролетното събуждане на природата за нов живот. А това естествено носи надежда, че оставяме трудностите зад гърба си.

Вижте още:  Григор Димитров на Open Sud de France

Stela Petrova

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *