post

Серина Уилямс срещу Алисън Риск – Wimbledon 2019 , четвъртфинал

Днес, 09.07.2019 г., ще се изиграят четвъртфиналите при жените на SINGLES Wimbledon (United Kingdom), grass. Една от най-интригуващите срещи се очаква да бъде американския сблъсък между Серина Уилямс и Алисън Риск. Тя ще започне в 15.00 ч. на централния корт.


Алисън Риск прави един много силен турнир в Лондон. В първи кръг тя победи Дона Векич, в трети се наложи над Белинда Бенчич, а в четвърти отстрани поставената под № 1 Ашли Барти. Във всеки един от двубоите тя загуби по един сет, но вече е на четвъртфинал. Този сезон на трева е много успешен за Риск – от 15 изиграни мача тя е спечелила 14. В ‘S-HERTOGENBOSCH , NETHERLANDS през юни тя спечели титлата, като се наложи над Кики Бертенс. Миналата година на Wimbledon загуби от Белинда Бенчич във втори кръг.

Вижте още:  От Adria Tour II до Non WTA Exhibition - Charleston


Серина Уилямс, във видимо добра физическа форма, върви успешно и убедително напред в турнира., загубила само един сет. Серина Уилямс няма спечелена титла тази година и не е играла на трева преди Wimbledon. На Wimbledon тя има седем титли. Миналата година Серина загуби финала от Анжелик Кербер. Освен на сингъл Уилямс играе и в турнира на смесени двойки в партньорство с Анди Мъри. И утре, по-късно вечерта, ѝ предстои среща и на двойки.
Двете тенисистки не са играли Н2Н.
Серина Уилямс излиза като фаворит в тази среща.
Срещата може да наблюдавате по Евроспорт 2, както и онлайн ТУК

Успех и нека по-добрата победи!

Вижте още:  Виктория Хименес Касинцева - с поглед към бъдещето

Тенис Анализи

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *