post

За Париж и Григор – само с любов!

В Париж видяхме света от върха на Айфеловата кула. Благодарение на Григор Димитров. Той отново ни показа най-доброто от играта, от странно сложния тенис. Тениса, с който може да очароваш хиляди, дори и когато не си успял да спечелиш мача. Когато две-три точки решават изхода на двубоя.
На Rolex Paris Masters 2019, последния турнир от Мasters 1000, Григор Димитров докосна върха. Изигра пет запомнящи се срещи. Показа великолепна техника, добри решения в хода на мачовете, красиви отигравания, направи впечатляващи удари. Демонстрира завидно самочувствие и устойчивост. И отново е във фокуса, сред най-добрите.

Вижте още:  Тишината крещи


Полуфинал на Masters 1000! Лице в лице с АТР № 1 Новак Джокович в абсолютно равностоен двубой. Това е успех за всеки голям тенисист. Голям успех!
Особено, когато си бил в челната тройка, а след това си преживял тежки моменти, контузия, смяна на треньори, загубени срещи, които те смъкват до № 78 в АТР ранкинга. Пропадането не е като полета нагоре. Смъкването надолу боли, оттласкването от дъното изиква много воля и характер. И той го направи! По блестящ начин. Категорично.

Вижте още:  Григор Димитров срещу Матео Беретини - Виена , R2


Григор Димитров излиза в заслужена почивка. Позитивно и с оптимизъм.
Ние сме горди и, разбира се, нетърпеливи за началото на новия сезон.
Григор Димитров впечатли Париж и света на тениса! И заслужи любовта им!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *