post

ОТКРИТ ФОРУМ

Краят на тенис сезона и на календарната година е време за равносметка, изводи и ново начало. През цялата година следим всичко, което се случва в света на тениса и развитието му в у нас. И всеки от нас има мнение и позиция по всички въпроси, касаещи масовостта, подготовката на децата или представянето на българите по световните турнири, финансирането или изграждането на необходимата база. Написали сме десетки коментари за тениса в България – всеки от позицията, от която има възможност да го види.
Сега ви предлагаме възможност да направим нашата дискусия достояние на хората и институциите, от които зависи посоката, в която върви този спорт в страната ни.

Вижте още:  Истории и личности

Тенис Анализи организира Открит форум „Тенисът в България – обществен интерес, проблеми и нагласи“.

До 7 декември 2019 г., 15.00 ч. тук, под тази публикация всеки може да зададе въпроси, да направи конкретни предложения и да изрази мнение по въпроси, отнасящи се за развитието на тениса в България.
Администраторският екип се ангажира да обобщи всички въпроси, предложения и коментари, да ги формулира като официални писма до БФТ, до Министерство на младежта и спорта и др. или персонално към физически лица. На 9.12. /понеделник/ ще ги депозираме официално и ще ви информираме за получените отговори, когато и ако се получат такива.

Вижте още:  Българите в световната ранглиста след сезон 2017

Бъдете кратки и конкретни, и колкото повече реални предложения има, толкова по-полезна ще е инициативата ни.

Редакция (10.12.2019): Скрийншот на писмото с въпросите , които събрахме и е заведено в ММС и БФТ , може да видите в този пост на Фейсбук страницата ни.

Редакция (24.01.2020 ) : Факсимилета на отговорите, които получихме може да се видят в друг пост на Фейсбук страницата ни.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *