post

ФИНАЛИТЕ ПРИ МЪЖЕТЕ – 16.02.2020 г.

ABN AMRO World Tennis Tournament
Rotterdam, Netherlands

В 16.30 ч., за финала в Ротердам, на корта ще излязат двама много атрактивни тенисисти. Феликс Оже-Алиасим /АТР 21/ и Гаел Монфис /АТР 9/ са представители на две поколения в тениса. И двамата на този турнир показват отлична игра и форма. Това ще е първи мач между тях. Шоуто е гарантирано.

New York Open
New York, NY, U.S.
A
Оспорван ще е финалът в Ню Йорк. Той противопоставя двама европейци – Андреас Сепи и Кайл Едмънд. Те се познават добре. Това ще е шести мач между тях. Последната им среща беше преди месец в Оукланд, Нова Зеландия, завършила с чиста победа в два сета за Кайл Едмънд, с което резултатът стана 4/1 срещи в негова полза. Това му дава известно предимство преди началото. 23.00 ч. започва финалът.

Вижте още:  Роджър Федерер срещу Новак Джокович - Wimbledon 2019 , финал

Argentina Open
Buenos Aires, Argentina

Каспер Рууд /АТР 45/ и португалецът Педро Соуса /АТР 145/ са финалистите в Буенос Айрес. Десет години по-възрастният Соуса отстъпва със 100 места в АТР ранкинга на 21-годишния Рууд. Педро Соуса достигна до финала след отказване на Шварцман в полуфинала. Двамата са се срещали през 2018 г. в един мач, завършил с победа на Соуса. Начало – 20.00 ч.

Вижте още:  Ultimate Tennis Showdown – втора серия

Срещите може да наблюдавате онлайн ТУК

Тенис Анализи

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *